Campus Space Critique

Photo on 4-6-16 at 9.50 AM #2Photo on 4-6-16 at 9.50 AM

1.) Who is it for?

I think it’s for anyone who comes to appreciate it. It helps the art and photography learners get inspiration. It’s for middle school and lower primary students and teachers to come and enjoy the peacefulness and nature that lives there.

2.) What is the design?

The design follows the lines of a zen garden with the plants, the waterfall, and the rocks/pebbles. The elements come together to create a calming sensation.

3.) Where is it?

It is located on the third floor of the middle school. It can be seen by both the lower primary and middle school art rooms, the chef room, the outdoor eating area.

4.) Why was it made?

it’s a nice environment to be around. Also, this area was bare and not used enough, also, it helps create a better view to the students in art class and chef class.

5.) Do you notice anything that could be improved about the space? Add your critique about the space.

I think that they should create places where people can sit, so they don’t have to just stand around. If there were sitting places, this would be a place where more students would be able to go to hang out and socialise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *